Aanbiedingen

SPECIALE AANBIEDINGEN

Bedrijventerreinen hebben een veel verschillende ondernemers. Ons aanbod is daarop afgestemd. Van voordelige eenvoudige verbindingen tot aan premium zakelijke abonnementen met 24 x 7 support. TwenteConnect heeft voor iedere ondernemer een passend abonnement.

lochter.jpg

Actie terreinen in nijverdal

 

Op bedrijventerrein ‘t Lochter I, II en III in Nijverdal wordt de komende tijd het glasvezelnetwerk van Bright Access aangelegd! Met snelheden tot 10 Gb/s zonder overboeking bent u met deze glasvezel klaar voor de toekomst.

Met glasvezel krijgt u een stabiele en betrouwbare internetverbinding. TwenteConnect levert over de glasvezel van Bright Access supersnelle internetverbindingen aan ondernemers. U kunt op bedrijventerrein ‘t Lochter gemakkelijk en voordelig overstappen naar TwenteConnect. Op bedrijventerrein ‘t Lochter bieden wij zakelijke premium glasvezel pakketten aan. Het is daarom altijd aan te raden om een vrijblijvend adviesgesprek aan te vragen zodat u voor het juiste glasvezel pakket kiest.

Lees meer
lochter.jpg

Vraagbundeling Delta Fiber Netwerk

 

Op bedrijventerreinen Hengelo, Enschede en Losser is DELTA Fiber Netwerk voornemens een glasvezelnetwerk aan te leggen! Met snelheden tot 1 Gb/s met of zonder overboeking bent u met deze glasvezel klaar voor de toekomst.

Met glasvezel krijgt u een stabiele en betrouwbare internetverbinding. TwenteConnect levert over de glasvezel van DELTA Fiber Netwerk supersnelle internetverbindingen aan ondernemers. U kunt op de geselecteerde bedrijventerrein gemakkelijk en voordelig overstappen naar TwenteConnect. Op bedrijventerreinen bieden wij zakelijke premium glasvezel pakketten aan. Het is daarom altijd aan te raden om een vrijblijvend adviesgesprek aan te vragen zodat u voor het juiste glasvezel pakket kiest.

Lees meer