Cloud

Als u vroeger een programma wilde gebruiken kocht u vaak een cd of dvd in de winkel en installeerde u deze vervolgens op uw computer. Als er een nieuwe versie van het programma uit was, kocht u deze weer om de nieuwste versie te gebruiken.

Met de komst van breedband internetverbinding is dat beeld aan het veranderen. Steeds meer programma's worden omgevormd naar cloud-producten en worden aangeboden als dienst in plaats van product. Clouddiensten zijn, in tegenstelling tot de traditionele programma's, altijd en overal beschikbaar waar een internetverbinding is. Het programma draait op het internet, de zogenaamde cloud, en wordt door ons onderhouden en bijgewerkt. Daardoor beschikt u altijd over de meest recente versie en heeft u geen zorgen over het beheren van het programma.

Overal en op elk apparaat beschikbaar

Omdat u bij cloud-diensten geen programma's meer installeert op uw computer, kunt u op elke computer inloggen op uw programma. Ongeacht de locatie of pc. En voor veel cloud-diensten zijn ook apps beschikbaar voor bijvoorbeeld uw smartphone of tablet. Zo kunnen bijvoorbeeld ook uw medewerkers die thuiswerken of onderweg zijn altijd bij belangrijke programma's.

Flexibel werken

Omdat een clouddienst voor u wordt onderhouden en u altijd recht heeft op de nieuwste versie, hoeft u niet eenmalig een bedrag te investeren, maar betaalt u een vast bedrag per maand per licentie of gebruiker. Veel van onze clouddiensten zijn maandabonnementen, waardoor u niet vast zit aan lange contracten. Hierdoor wordt het mogelijk om eenvoudig gebruikers toe te voegen of juist te verwijderen uit de clouddienst. Zo wordt uw ICT flexibel en betaalt u nooit voor licenties die u niet (meer) gebruikt.

Meer weten over clouddiensten?

Het aantal programma's dat we vanuit de cloud kunnen leveren groeit snel. We hebben onder andere al Exchange, Office 365 en Backup-software vanuit de cloud. Wilt u weten welke programma's wij kunnen leveren voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op. Of klik op een van onderstaande logo's om meer te weten te komen over onze clouddiensten.

Domeinnamen WebhostingHosted ExchangeMicrosoft 365 Online backup