ICT-diensten

Bij TwenteConnect kunt u terecht voor het gehele automatiseringstraject. Van inventarisatie, advies, implementatie, levering en beheer van uw bedrijfsnetwerk. Daarbij staat voor TwenteConnect centraal dat het werk van kleine en middelgrote bedrijven een goed en stabiel netwerk hebben.

ICT die bij u aansluit en van hoge kwaliteit

Wij vinden het belangrijk dat de ICT binnen uw bedrijf aansluit bij de werkwijze van uw bedrijf. Door ons te verdiepen in de klant kunnen wij met u meedenken en samen tot de beste oplossing komen. Daarbij leveren wij altijd apparatuur van goede kwaliteit.

De ICT binnen uw bedrijf is vaak complex. Zeker als er meerdere bedrijven onderdelen van uw ICT regelen. Met TwenteConnect heeft u één aanspreekpunt voor al uw ICT vragen en problemen. Door middel van ons regisseurschap zijn wij uw aanspreekpunt, ongeacht wie de apparatuur of software heeft geleverd.

Preventief onderhoud

Om de stabiliteit en continuiteit van uw automatisering zo hoog mogelijk te houden bieden wij servicecontracten aan. Wij komen dan periodiek langs om uw systemen te controlen en te onderhouden. Daarnaast houden wij de belangrijkste netwerk-apparatuur op afstand in de gaten met actief beheer. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw ICT.