Bedrijventerrein Twentekanaal

Zakelijk internet via glasvezel op bedrijventerrein Twentekanaal

Bedrijventerrein Twentekanaal beschikt over diverse glasvezel netwerken! Twentekanaal bestaat uit de gedeelten Twentekanaal-Noord en Twentekanaal-Zuid en is met een oppervlakte van meer dan 300 hectare het grootste bedrijventerrein van Hengelo. De belangenvereniging Bedrijvenpark Twentekanaal Hengelo (BIT) is verantwoordelijk voor het beheer van het bedrijventerrein. Sinds 2017 is er op bedrijventerrein Twentekanaal, met ondersteuning van BIT, een glasvezelnetwerk aangelegd. Tijdens dit glasvezelproject is er meer dan 14.825 meter aan glasvezel aangelegd in vrijwel alle straten van het bedrijventerrein. Dankzij de aanwezigheid van dit uitgebreide netwerk kunnen alle bedrijven die in de straten van Twentekanaal-Noord en-/of Twentekanaal-Zuid zijn gevestigd eenvoudig beschikken over een razendsnelle internetverbinding middels zakelijk Glasvezel.

Bedrijventerrein Twentekanaal beschikt over glasvezel!

Met snelheden tot 1000 Mb/s bent u met glasvezel klaar voor de toekomst. Met glasvezel krijgt u stabiele en betrouwbare internetverbinding. Via TwenteConnect kunt u op Twentekanaal gemakkelijk en voordelig overstappen. Op Twentekanaal bieden wij zakelijke glasvezel pakketten aan die afgestemd zijn op de mogelijkheden van het netwerk. Het is daarom altijd aan te raden om een vrijblijvend adviesgesprek aan te vragen zodat u voor het juiste glasvezel pakket kiest.

Overstappen naar zakelijk internet via glasvezel op bedrijventerrein Twentekanaal?

Een betrouwbare en stabiele internetverbinding op kantoor maakt ondernemen makkelijker. Zonder stabiele internetverbinding kunnen uw medewerkers vaak niet werken. Zeker niet als u cloudapplicaties gebruikt. TwenteConnect levert die stabiele internetverbinding wel. Ervaart u onverhoopt toch een probleem, dan staan wij desgewenst met 24/7 zakelijke service voor u klaar.

Overstappen is eenvoudig

Met de overstapservice van TwenteConnect kunt u ervaart u een naadloze overstap. Wij doen de opzegging bij uw huidige provider en activeren de nieuwe verbinding. Zakelijk internet via glasvezel wordt door onze expert bij u op locatie volledig geïnstalleerd.