Bedrijventerrein Westermaat

Bedrijventerrein Westermaat bestaat uit de gedeelten Westermaat-Noord en Westermaat-Zuid en is met een totale oppervlakte van 70 hectare een van de grootste bedrijventerreinen van Hengelo. Eind 2018 is er op Westermaat gestart met de aanleg van een eigen glasvezelnetwerk, waarbij de eerste aansluitingen in het eerste kwartaal van 2019 zijn opgeleverd. Door de aanleg van dit glasvezelnetwerk kunnen alle bedrijven die gevestigd zijn op bedrijventerrein Westermaat tegen aantrekkelijke voorwaarden profiteren van razendsnel internet.

De Westermaat beschikt nu ook over glasvezel!

Met snelheden tot 1000 Mb/s bent u met glasvezel klaar voor de toekomst. Met glasvezel krijgt u stabiele en betrouwbare internetverbinding. Via TwenteGlasvezel van TwenteConnect kunt u op bedrijventerrein de Westermaat gemakkelijk en voordelig overstappen. Op de Westermaat bieden wij zakelijke glasvezel pakketten aan die afgestemd zijn op de mogelijkheden van het netwerk. Het is daarom altijd aan te raden om een vrijblijvend adviesgesprek aan te vragen zodat u voor het juiste glasvezel pakket kiest.

Overstappen naar zakelijk internet via glasvezel op bedrijventerrein Westermaat?

Een betrouwbare en stabiele internetverbinding op kantoor maakt ondernemen makkelijker. Zonder stabiele internetverbinding kunnen uw medewerkers vaak niet werken. Zeker niet als u cloudapplicaties gebruikt. TwenteConnect levert die stabiele internetverbinding wel. Ervaart u onverhoopt toch een probleem, dan staan wij desgewenst met 24/7 zakelijke service voor u klaar.

Overstappen is eenvoudig

Met de overstapservice van TwenteConnect kunt u ervaart u een naadloze overstap. Wij doen de opzegging bij uw huidige provider en activeren de nieuwe verbinding. Zakelijk internet via glasvezel wordt door onze expert bij u op locatie volledig geïnstalleerd.